Ny selskabsstrategi sætter ambitiøs retning for TÅRNBYFORSYNING frem mod 2025

SELSKABSSTRATEGI

Den nye strategi har et stort fokus på flere klimabevidste tiltag, og den skal samtidig sikre, at der gennemføres en række mål for alle forsyningsområder i de kommende år

Billede af Tårnby oppefra

TÅRNBYFORSYNING har fået en ny selskabsstrategi, som sætter retningen for selskabet i de kommende år frem mod 2025.

Strategien bygger videre på den tidligere retning med et stort fokus på flere klimabevidste tiltag og et grundlæggende afsæt i FN’s verdensmål, og der er opsat mål for alle de enkelte forsyningsområder i selskabsstrategien.

Selskabsstrategien er udformet efter input fra bestyrelse og medarbejdere, inden den endelige godkendelse i bestyrelsen.

Med denne selskabsstrategi får vi som selskab en klar ledestjerne, vi kan navigere efter. Og jeg er glad for, at vi i bestyrelsen har en selskabsstrategi, som udvikler vores selskaber med endnu mere fokus på klima, energi og fornuftig drift.
Einer Lyduch, formand

Bestyrelsesformand Einer Lyduch ser strategien som et vigtigt værktøj, som både bestyrelse og medarbejdere kan skele til i det daglige arbejde i TÅRNBYFORSYNING.

TÅRNBYFORSYNING er allerede et ambitiøst forsyningsselskab, som i flere år har rakt ud efter nye innovative og klimavenlige løsninger, som skal være med til at sikre en god og stabil forsyning til borgerne i Tårnby. Med denne selskabsstrategi får vi som selskab en klar ledestjerne, vi kan navigere efter. Og jeg er glad for, at vi i bestyrelsen har en selskabsstrategi, som udvikler vores selskaber med endnu mere fokus på klima, energi og fornuftig drift. Jeg er helt tryg ved, at medarbejderne sikrer, at vi hele tiden arbejder efter strategien,” siger Einer Lyduch.

I de kommende år er der en række særlige fokusområder i selskabsstrategien, og derfor er der sat mål om, at når perioden 2022-2025 udløber, så skal selskabet have opnåede følgende mål:

  • Der er en ny vandstrategi, som skal sikre en klog og fremadrettet vandforsyning i de kommende mange år. Blandt andet med fokus på at fremme brugen af sekundavand.
  • Der er anlagt en grøn og bæredygtig fjernvarme i både Tårnby Kommune og Dragør Kommune.
  • Indsatsen for CO2-reduktion er udmøntet med Scope3, hvor vi sætter fokus på følgerne af vores beslutninger og adfærd.
  • Der er iværksat procedurer for cirkulær økonomi.
  • Der er etableret et selskab til varetagelse af anlæg og drift af solceller i kommunen.
  • Der er et formaliseret samarbejde med uddannelsesinstitutionerne om formidling indenfor selskabets områder.
  • Selskabet er en attraktiv fremsynet arbejdsplads.
  • Der vil være et fokuseret samarbejde med kommunen.
”Med vores nye selskabsstrategi sætter vi en meget ambitiøs retning for vores forsyningsaktiviteter, men i særdeleshed også for os selv som organisation.”
Raymond Skaarup, direktør

Direktør Raymond Skaarup ser frem til arbejdet med den nye selskabsstrategi, som allerede i fuld gang.

”Med vores nye selskabsstrategi sætter vi en meget ambitiøs retning for vores forsyningsaktiviteter, men i særdeleshed også for os selv som organisation. Med fjernvarmeudrulningen ser vi i forvejen ind i en tid med forandringer internt og mange nye medarbejdere,” siger Raymond Skaarup og fortsætter:

”Vi ved også fra vores brugerundersøgelse, at kunderne ønsker en miljø- og klimabevidst forsyning. Derfor sætter vi samtidig skub i nye, miljøbevidste tiltag med f.eks. genanvendelse af jord og oprettelsen af et nyt solenergi-anlæg, der også stiller høje krav til vores ressourcer og kompetencer. Jeg er ikke i tvivl om, at vi bevæger os i en god retning, og jeg ser frem til at arbejde med strategien sammen med alle vores medarbejdere,” siger Raymond Skaarup.

Læs selskabsstrategien for TÅRNBYFORSYNING:

Grafik med Tårnby Forsyning-logo

En ny selskabsstrategi er udformet på baggrund af drøftelser og prioriteringer af fokusområder fra både bestyrelsesseminar og et personaleseminar i 2022.