Kom på rundvisning hos Tårnby Forsyning i Tårnby Sundhedsuge

RUNDVISNING

Tirsdag 10. oktober inviterer vi indenfor til rundvisning på vores vandværk og renseanlæg. Det sker som en del af sundhedsugen i Tårnby

renseanlæg

Det er tirsdag 10. oktober muligt at komme på rundvisning hos Tårnby Forsyning. Som en del af Tårnby Kommunes sundhedsuge inviterer vi indenfor til rundvisning på vores renseanlæg i Kastrup Strandpark og vores vandværk på Gemmas Alle.

Har du nogensinde undret dig over, hvordan det rene drikkevand når frem til dine vandhaner? Eller måske tænkt på, hvad der sker med vores spildevand, efter vi har taget et langt brusebad eller skyllet ud på toilettet?

Så kan du få tæmmet din nysgerrighed, når Tårnby Forsyning inviterer indenfor som en del af Tårnby Sundhedsuge, hvor vi i sundhedens tegn vil gøre dig klogere på rent drikkevand og korrekt spildevandshåndtering. Begge dele spiller en uvurderlig rolle for folkesundheden, og derfor er det naturligt, at du i sundhedsugen kan få indsigt i disse to essentielle forsyningsenheder i vores lokalsamfund.

Der er rundvisning på både vores vandværk på Gemmas Alle 39 og på vores renseanlæg på Kastrup Strandpark 22. Rundvisningerne finder sted tirsdag 10. oktober. På vandværket fra kl. 11-12 og på renseanlægget fra kl 13-14.

Fakta om rundvisningerne hos Tårnby Forsyning

Tid og sted: Tirsdag den 10. oktober

Rundvisning på vandværket (Gemmas Alle 39) kl. 11-12
Rundvisning på renseanlægget (Kastrup Strandpark 22) kl. 13-14

Tilmelding: Husk at tilmelde dig rundvisningen ved at sende en e-mail til leb@taarnbyforsyning.dk. Det er gratis at deltage i rundvisningerne, men der er et begrænset antal pladser til rådighed, så tøv ikke med at sikre dig en plads.

Mere info: Du kan læse mere om rundvisningerne i programmet for Tårnby Sundhedsuge her

Programmet kan også hentes fysisk på Tårnby Rådhus, bibliotekerne og i Sundhedshuset.

renseanlæg
I hverdagen tænker de færreste over, hvad der sker med spildevandet, når vi skylder ud i toilettet eller tager et bad. Tirsdag 10. oktober kan du få et indblik i, hvordan Tårnby Forsyning håndterer spildevandet. Det sker på en rundvisning på renseanlægget i Kastrup Strandpark. Du kan samme dag også komme på rundvisning på vandværket på Gemmas Alle.