Besøg i en vild have – med uldbier, butsnudede frøer og houdini-fluer

Biodiversitet

Haveinteresserede Tårnby-borgere var torsdag den 10. september på besøg hos Jesper Johnsen

Billede af regnvandsbed

I regnvandsbedet lever både padder og salamandere.

Jesper er en ildsjæl, der lever og ånder for at udbrede biodiversitet i stor skala, og han sætter selv handling bag ved at gøre sin have vild og spændende. Det blev derfor til en masse interessante og sjove historier om den territoriale uldbi, den butsnudede frø, humlebier og houdini-fluen, der alle boltrer sig under de optimale forhold i Jespers vilde have.

Under besøget gav Jesper desuden gæsterne inspiration fra arbejdet med havens flotte regnvandsbed, hvor der lever padder og salamandere, samt hans adskillige insekthoteller og meget andet.

Tak for gæstfriheden

En stor tak til Jesper Johnsen fra Tårnby Forsyning og Tårnby Kommune for inspirationen, engagementet og gæstfriheden

Tårnby Forsyning og kommunen står bag

Arrangementet i Jespers have var et led i Tårnby Forsyning og Tårnby Kommunens kampagne for og arbejde med biodiversitet og regnvandshåndtering.

Nyt besøg til foråret

På grund af COVID-19 blev vi desværre nødt til at skære ned på deltagerantallet og vil derfor arrangere et nyt besøg til foråret.

Have grafik

Oversvømmelser og færre insekter er to af de kedelige resultater af den måde, vi har levet på i mange år. Men det er samtidig to problemer, som haveejere i Tårnby kan være med til at løse

Emne