Du er her:

FORBRUGERVALG


FÅ INDFLYDELSE PÅ DIT VANDFå indflydelse på dit vand
 
Har du lyst til at få indflydelse på det fremtidige arbejde med vand, spildevand og klimasikring i Tårnby Kommune så har du nu mulighed for at blive valgt til bestyrelsen i TÅRNBYFORSYNING Vand A/S og TÅRNBYFORSYNING spildevand A/S.
 
Der skal vælges 2 forbrugervalgte repræsentanter og 2 suppleanter til bestyrelsen i både TÅRNBYFORSYNING Vand A/S og TÅRNBYFORSYNING Spildevand A/S i løbet af 2013. Dermed sikres, at forbrugerne fremover får en større indflydelse på forsyningernes drift, anlægsbyggeri og økonomi.
 
Forbrugervalget i TÅRNBYFORSYNING bliver afholdt som elektronisk valg og ved brug af NemID. Dermed sikres en hurtig og nem valgproces, hvor det er muligt at stemme i en valgperiode på to uger fra mandag den 21. oktober kl. 12.00 til mandag den 4. november kl. 24.00.
 
Hvem kan opstille?
 
For at opstille skal du skal være myndig, men du behøver ikke være forbruger i TÅRNBYFORSYNING eller bo i Tårnby Kommune. Det er en dog en betingelse, at kandidaten bliver anbefalet af 10 stillere, der alle skal være forbrugere i forsyningernes forsyningsområde
 
Repræsentanterne vælges for 4 år, og de indtræder i bestyrelsen i de to selskaber med samme rettigheder og pligter som de øvrige bestyrelsesmedlemmer.
 
Kandidater, der ønsker at opstille til valget, kan opstille til valget via TÅRNBYFORSYNINGs hjemmeside. Det kan ske i perioden fra den 26. august til 13. september og kandidaterne skal efterfølgende anbefales af 10 stillere. Alle de nødvendige oplysninger for såvel kandidater som stillere findes på TÅRNBYFORSYNINGs hjemmeside – www.taarnbyforsyning.dk – under Forbrugervalg.  
 
Når kandidaterne er godkendt som valgbare vil de blive offentliggjort på TÅRNBYFORSYNINGs hjemmeside og i lokale medier, hvor der også vil komme en nærmere beskrivelse af, hvordan valget gennemføres i praksis.

Du kan læse mere om de 7 kandidater, og hvorfor de har valgt at stille op som forbrugerrepræsentanter her
 
Hvem kan stemme?
 
Du kan stemme til valget, hvis du som forbruger eller virksomhed er tilsluttet TÅRNBYFORSYNING Vand A/S eller TÅRNBYFORSYNING Spildevand A/S. Både ejere og lejere kan stemme, og alle myndige forbrugere i en bolig kan stemme. Modtager du både vand og afleder spildevand - har du 1 stemme for vand og 1 stemme for spildevand.
 
Stemmeberettigede, der ikke selv har adgang til computer kan afgive deres stemme på de offentligt opstillede computere på Tårnby Rådhus, Tårnby Bibliotek eller TÅRNBYFORSYNING på Gemmes Alle 39, hvor der er computer til rådighed indenfor normal åbningstid i valgperioden.
 
Adgang med NemID
 
Adgang til stemmeafgivelsen vil ske med NemID.
 
Virksomheder og forbrugere uden NemID, der ønsker at stemme, skal via hjemmesiden kontakte TÅRNBYFORSYNING for at få tilsendt et kodebrev, eller afgive stemme ved fysisk fremmøde på Gemmas Alle 39 indenfor normal åbningstid og ved fremvisning af legitimation. Bemærk, at kodebrevet sendes med alm. post, og det kan tage op til 3 hverdage, fra du bestiller, til du modtager kodebrevet med posten.

Valgregulativ


Her kan du også læse forsyningens valgregulativ, hvor valgproceduren er nærmere beskrevet, herunder også selskabernes vedtægter og bestyrelsernes forretningsorden.

 
 

12-10-2017

Blødgøring af drikkevand

Mandag d 16.10.17 sender vandværket blødere vand u...

Læs mere

21-09-2017

Ingen roe pesticid i vandet fra Tårnby vandværk

Der blev ikke fundet roe pesticid i drikkevandet f...

Læs mere

SelvbetjeningHer kan du se dit vandforbrug og indberette din måleraflæsning
 

Målerudskiftning

Bestil tid til at få udskiftet din vandmåler.
Dit målernr. skal være på 8 cifre. Er dit målernr. kun på 5 cifre indtastes 000 foran.
Til Målerudskiftning

 

SMS service

Ved driftsforstyrrelser, tømning af tanke, afbrydelse af vand eller varmeforsyningen m.v. sender TÅRNBYFORSYNING sms til de telefonnumre, der er registreret på de berørte adresser. Du kan tilmelde og afmelde telefonnumre på linket neden under.

Tilmeld dig her