Du er her:

Kandidater


Kandidater og stillereKandidatater - hvem kan opstille?

 

For at opstille som kandidat til bestyrelsen skal du skal være myndig, men du behøver ikke være forbruger i TÅRNBYFORSYNING eller bo i Tårnby Kommune. Det er en dog en betingelse, at kandidaten bliver anbefalet af 10 stillere, der alle skal være forbrugere i forsyningernes forsyningsområde.

 

Kandidater, der ønsker at opstille til valget, kan opstille via - Valgportalen. Det kan ske i perioden fra den 15. december til den 12. januar 2018, og kandidaterne skal samtidig anbefales af 10 stillere.
Alle de nødvendige oplysninger for såvel kandidater som stillere findes under Valgportalen.

 

Når kandidaterne er godkendt som valgbare vil de blive offentliggjort på TÅRNBYFORSYNINGs hjemmeside og i lokale medier, hvor der også vil komme en nærmere beskrivelse af, hvordan valget gennemføres i praksis.

 

Hvordan bliver jeg stiller?

Stillere der ønsker at indstille en kanditat, kan via - Valgportalen - logge ind med NemID. Det kan ske i perioden fra den 15. december til den 12. januar 2018.

 

Når kanditaterne er godkendt som valgbare vil de blive offentliggjort på TÅRNBYFORSYNINGs hjemmeside og i lokale medier, hvor der også vi komme en nærmere beskrivelse af, hvordan valget gennemføres i praksis.

 

 

Nyheder


10-11-2017

Vandselskaberne bidrager til den lokale udvikling

Du kan læse mere fra rapporten her. ...

Læs mere

23-10-2017

Kom til indvielse på det nye blødgøringsanlæg.

Vi holder indvielse af det nye blødgøringsanlæg på...

Læs mere